Samsung Galaxy S20 / S20+ : LE TEST APRÈS 1 MOIS

Le Samsung Galaxy S20 est sorti. Hij heeft een langgerekt scherm a rencontré een heel klein gaatje dans het midden voor de selfiecamera. De schermranden zijn heel licht gebogen. Zo licht dat er niet onbedoeld aanrakingen geregistreerd worden, maar het toestel er wel net wat beter uitziet. Een mooie middenweg. Het enige waar we niet zo over te spreken zijn, zijn de pasteltinten waarin of Galaxy S20 verkrijgbaar is. Je kunt ourlet kopen en grijs, babyblauw, babyroze en wit; een donkerblauwe de la variante zwarte est dans onze ogen stijlvoller.

Conception de l’examen du Samsung Galaxy S20

Functioneel zit het ontwerp over het algemeen goed in elkaar. Het enige wat mist is een audiojack, maar dat geldt helaas voor all high-end smartphones. Le Galaxy S20 est waterdicht, heeft stéréospeakers en kan draadloos opladen. De vingerafdrukscanner zit in het scherm en is redelijk accuraat, maar wel behoorlijk traag. De smartphone ontgrendelen gaat net wat minder soepel dan bij mening concurrent.

Test du Samsung Galaxy S20

Samsung staat bekend om zijn uitstekende affiche en stelt met de Galaxy S20 niet teleur. Het 6,2 pouces amoled-scherm heeft prachtige kleuren en is voldoende helder. De kleurweergave est uitgebreid te personaliseren en er is een dark mode aanwezig die eventueel automatisch ingeschakeld kan worden tussen zonsondergang in zonsopkomst.

Encoche d’examen Samsung Galaxy S20

Het scherm heeft een verversingssnelheid van 120Hz, waardoor scrollen erg vloeiend gaat. Ook animaties in de software worden vloeiend weergegeven, hoewel het zo nu and wel zichtbaar is dat of One UI-software van Samsung behoorlijk zwaar is. De S20 heeft voldoende power, maar toch draait het toestel soms merkbaar minder soepel dan bijvoorbeeld een Huawei P40 Pro of OnePlus 8. Overigens is het niet mogelijk om de verversingssnelheid van 120Hz aan te zetten wanneer hetchaige grey hetchan vebredrugs naar Full HD + est bijna niet zichtbaar.

En Europe levert Samsung de Galaxy S20 avec een eigen Exynos 990-chipset en 8GB werkgeheugen. Dat est ruim voldoende en de prestaties zijn los van de wat zwaardere software gewoon goed. Toch lijken we in Europa pech te hebben: de Amerikaanse Galaxy S20 heeft een Snapdragon 865-chipset en blijkt nog sneller te zijn.

Op netwerkvlak biedt Samsung de keuze tussen 4G en 5G. Het est fijn dat die keuze geboden wordt: voor veel bedrijven zal 5G de komende jaren nog geen belangrijke rol spelen. Kies je voor de 4G-variante, dan bespaar je zo’n 150 euros.

Nous avons même vu le logiciel One UI du Galaxy S20. Die ligt bovenop Android 10 fr est dus behoorlijk zwaar, maar biedt wel veel mogelijkheden. Dat geldt voor de software van het toestel zelf, die uitgebreid gepersonaliseerd kan worden. Maar het gaat verder dan de software van het toestel zelf.

Le Galaxy S20 est compatible avec la plate-forme Knox de Samsung, les outils IT-beheerders uitgebreide geeft om apparaten binnen het bedrijf te managen in beveiligen. Hardwarematig est dat gekoppeld aan een beveiligde opslagchip waar gevoelige data opgeslagen worden.

Test du Samsung Galaxy S20 DeX

Verder biedt de smartphone goede integratie met Windows-ordinateurs. Met Windows Link est het mogelijk om gesprekken, berichten en notificaties op de computer binnen te krijgen. Wanneer de Galaxy S20 via een kabel met een computer verbonden wordt biedt DeX nog meer mogelijkheden. Via le smartphone DeX kan de hele via un ordinateur Benaderd Worden, y compris tous les bestanden en apps. Bestanden en tekst kunnen simpelweg van de computer naar de telefoon gesleept worden of andersom.

Caméra Betrouwbare

L’appareil photo de Samsung Galaxy S20 est niet zo flitsend als die van sommige premium-smartphones tegenwoordig. Hij heeft «maar» 3x zoom en 3 caméras: een 12 mégapixels hoofdcamera, een 64 mégapixels zoomcamera et een 12 mégapixels groothoekcamera. Wat hij doet, doet hij wel erg goed.

Photo avec le Samsung Galaxy S20

Le Samsung Galaxy S20 a été conçu avec une gamme complète de photos et de détails. De kleurverzadiging est un aan de hoge kant. Dat levert niet de meest realistische foto’s op, maar ziet er wel mooi uit. Alleen in het donker doet de Galaxy S20 het wat minder dan de beste smartphonecamera’s van dit moment. Foto’s zijn niet altijd scherp in het donker en de smartphone heeft de neiging om foto’s te overbelichten als het donker is. Er is een nachtmodus aanwezig die de resultaten wat verbetert, maar het is geen wereld van verschil.

Groothoek- en zoomfoto zijn wat minder van kwaliteit dan de foto’s uit de hoofdcamera, maar nog steeds goed. Dat geldt ook voor foto’s geschoten met de frontcamera. Die heeft een resolutie van 10 mégapixels, wat naar hedendaagse standaarden niet bepaald veel is. Toch maakt hij mo

Categorized in:

Review,